Användarvillkor

Allmänna villkor

För att handla på herobility.se måste du vara minst 18 år eller ha målsmans tillstånd. Vid beställning av varor hos oss ingår du ett köpeavtal med oss. Alla varor du ser på hemsidan är lagervaror för omgående leverans och alla våra priser är inklusive moms innanför EU och exklusive moms utanför EU. Eventuella rabattkoder går inte att kombinera med varandra eller med andra rabatter om så inte anges. Herobility reserverar sig för eventuella tryckfel på denna webbsida. Vi strävar efter att alla våra produkter ska vara så nära verkligheten som möjligt med proportioner och färger men kan dock inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende.

Ångerrätt

Om du ångrar ditt köp eller någon produkt från din beställning måste du låta oss veta detta inom 30 dagar efter att du mottagit de aktuella produkterna. För att din retur ska bli godkänd måste produkten vara obruten, oanvänd och finnas i originalförpackning.

Du som kund ansvarar för kostnaden samt risken vid returfrakt, vilket bland annat innefattar risken för att produkten skadas eller kommer bort under frakten tillbaka till oss. Paketera väl.

När vi mottagit din retur och gjort bedömningen att produkten är i väsentligt oförändrat skick kommer vi inom 14 dagar att återbetala dig samt meddela dig via mail att ärendet är avslutat. Återbetalning sker med samma betalsätt som användes vid köptillfället.

Om du som kund vill reklamera ett köp som gjorts via en återförsäljare så krävs uppvisande av kvitto om du vill reklamera hos Herobility. Vi kan endast erbjuda tillgodokvitto och inte pengarna tillbaka vid köp som gjorts via återförsäljare.

Observera att vi ej har möjlighet att hämta ut paket från ombud, om paketet går till ett ombud kommer det returneras till dig som avsändare.
Returpaketet måste lämnas in till ett paketombud, det får inte läggas på brevlådan. Om du lägger ditt returpaket på brevlådan kan vi inte inleda en undersökning/reklamation ifall paketet har skadats under transporten. I sådana fall kan vi tyvärr inte återbetala beställningsbeloppet till dig.

Vid retur, börja med att skicka ett mail till shop@herobility.com där du skriver retur samt ditt ordernummer i ämnesraden och sedan beskriver vad det är du vill returnera. Lägg en lapp med ditt ordernummer, ditt namn och returorsak i paketet och returnera paketet till:

Smartshake AB
Järnmalmsgatan 2
721 32 Västerås

När vi fått din retur och allt är godkänt sätts pengarna in på ditt konto.

Hanteringen av returer tar vanligtvis 1–2 veckor från att vi mottagit dem. När returen registrerats gör vi en återbetalning till dig eller uppdaterar din faktura. Vi skickar givetvis även ett bekräftelsemail när din retur har registrerats.

Force Majeure

Skulle något av följande inträffa kring försäljning eller leverans befrias Herobility AB från att fullfölja avtal. Detta gäller vid omständigheter utanför vår kontroll. Strejk, krig, nationellt undantagstillstånd, sabotage, naturkatastrofer, onormal nedgång i marknaden, åtgärder tagna av nationell regering, om bolaget blivit utsatt för kriminell aktivitet och större olyckshändelser.

Transportskador

Upptäcker du att paketet är skadat när du hämtar det ska du genast anmäla det hos postombudet. Om du upptäcker skador senare skickar du ett mail till vår kundtjänst på shop@herobility.com. Vid retur från kund står kunden för skador som kan uppstå vid transporten.

Företagsinformation

Smartshake AB
Järnmalmsgatan 2
721 32 Västerås

Org.nr: 556915-4643

Direktsmarknadsföring

Varför använder vi dina personuppgifter?
Vi använder dina personuppgifter för att skicka dig marknadsföringserbjudanden, informationsenkäter och inbjudningar via e-post, sms, telefonsamtal och brev.

I syfte att optimera din upplevelse av Herobility ger vi dig relevant information, rekommenderar produkter, skickar påminnelser om varor som är kvar i din varukorg samt personliga erbjudanden. Samtliga utskick baseras på dina tidigare köp, vad du har klickat på och information som du har delat med dig av till oss.

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Genom att genomföra köp via Herobility godkänner du dessa köpevillkor.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljningar.