Om oss

Om oss

SVENSK KVALITET OCH DESIGN

Sverige är ett fantastiskt land, vi är stolta över vad landet står för när det gäller kvalitet, entreprenörskap, jämlikhet, föräldraskap, design och alla andra aspekter av det.
Herobility AB är ett svenskt företag med innovativa produkter som underlättar för bebisar och gör livet enklare för föräldrarna. Herobility betyder fritt översatt ”att vara hjälte” och syftar till att föräldrar och bebisar är hjältar, därför har vårt varumärke en hjältemask.
Herobility AB är ett systerbolag till Smartshake AB som revolutionerat träningsmarknaden i 90 länder med sina smarta  shakers och vattenflaskor.
Smartshake AB har blivit utsett till ett av Sveriges snabbast växande företag och Årets exportgasell (DI). Grundaren Mikael Bergström kom på andra plats i Årets företagare Sverige.

Hjältar hjälper Herobility att göra gott! Vi delar samma värderingar och vill med vårt företagande ge något tillbaka, därför skänker vi 5 kr för varje såld HeroBottle till World Childhood Foundation. Childhood startades av H.M Drottning Silvia för att hjälpa barn i utsatta länder. Dessutom planteras ett träd för varje såld HeroBottle, genom välgörenhetsorganisationen Trees For The Future.

Genom att köpa Herobilitys produkter är även du en hjälte!

Org: 556915-4643
E-post: [email protected]

Adress:
Herobility AB
Slottsgatan 27
SE 72211 Västerås
Sverige