FAQ

FAQ

Vilken dinapp ska jag välja till min flaska?

I den här tabellen kan du se vilken dinapp som passar ditt barn bäst, beroende på hur gamla de är eller vad du använder flaskan till.

S0+ månader – Långsamt flöde

Lämplig för bröstmjölk och ersättning

M2+ månader – Medium flöde

Lämplig för bröstmjölk och ersättning

L4+ månader – Snabbt flöde

Lämplig för alla typer of vätskor

XL6+ månader – Extra snabbt flöde

Lämplig för tjocka vätskor

 

Till HeroBottle 340 ml medföljer en dinapp i storlek L, storlek M medföljer HeroBottle 240 ml, och storlek S medföljer HeroBottle 140 ml.

Mitt barn brukar inte ta flaska, hur vet jag att HeroBottle kommer fungera?

Vår dinapp är speciellt utformad för att likna mammans bröst. Känner du till hamburgergreppet? När mamman ammar kan hon klämma bröstet, som en hamburgare. Bebisen får då ett bättre grepp om bröstet och har lättare att äta. Vi har erfarenhet av att många som har problem med att få sitt barn att gå över till flaska blir hjälpta av HeroBottle. Tack vare utformningen av dinappen upplever många att det är lättare att kombinera både bröst och flaskmatning.

Skulle ditt barn inte gilla flaskan så kan du använda den som förvaringsburk! Flaskan har en bred öppning och topplocket passar direkt på flaskan. Perfekt liten behållare för ett mellanmål eller lite snacks.

Hör gärna av dig sen och berätta hur det går!

 

Vad ingår med min HeroBottle?

Tillsammans med varje HeroBottle medföljer en dinap , en HeroStorage och ett mixerlock. Så du köper en komplett HeroBottle med alla delar.

Du kan köpa till extra dinappar i fyra olika storlekar, de säljs i 2-pack här på hemsidan.

 

Hur steriliserar jag min HeroBottle eller HeroSippy?

Vi rekommenderar att man steriliserar flaskan vid första användning för säkerhets skull. Sterilisering gör du enklast genom att ta isär alla delar och koka dem i vatten under ca 5 minuter. Det är viktigt att du plockar isär alla delar för att säkerställa steriliseringen samt att förhindra att flaskan skadas. Det går även bra att ångsterilisera om du har utrustningen som behövs.

Hur steriliserar jag min HeroPacifier?

Vi rekommenderar att man steriliserar nappen vid första användning för säkerhets skull. Du kan enklast sterilisera din HeroPacifier genom att använda det medföljande skyddet. Fyll skyddet med vatten, sätt tillbaka nappen, och mikra på 750 watt i tre minuter.

Du kan också sterilisera nappen genom att lägga den i kokande vatten i fem minuter, precis som du gör med din HeroBottle.

Vilka säkerhetstester genomför ni?

Våra produkter uppfyller de hårt ställda EU- och USA-direktiven EN 14350/EN1400. Vi gör även egna tester för att säkerställa kvaliteten, samt använder ett externt testinstitut. Läs mer om deras arbete på www.intertek.com

Vad gör jag om jag fått fel produkt i min leverans?

Ibland går det fort, och det har hänt att vi råkat skicka fel produkt. Om det händer dig, skicka ett mail till [email protected] , så ser vi till att skicka rätt produkt till dig så fort vi kan, utan extra kostnad.

 

Vad gör jag om jag fått en defekt vara?

Om du mot förmodan fått en produkt som inte fungerar som den ska så ersätter vi den utan extra kostnad. Kontakta oss på [email protected].

 

Retur

För att vara berättigad till en retur, måste produkten vara oanvänd och i samma skick som du fick det. Den måste också vara i originalförpackningen.

Du är ansvarig för att betala dina egna fraktkostnader på returen.

För att slutföra din retur, kontakta oss på [email protected] med ditt ordernummer.

 

Återbetalning (i förekommande fall)

När din retur har mottagits och kontrollerats, kommer vi skicka ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har mottagit din retur. Vi kommer också att meddela dig om din retur blivit godkänd.

Om returen blir godkänd, så kommer återbetalningen att behandlas, och inom några dagar kommer en kredit automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller på din ursprungliga betalningsmetod.

Reklamationer (i förekommande fall)

Vi byter bara objekt som är defekta eller skadade från fabriken eller under transport. För att byta ut den defekta produkten skicka ett mail till [email protected] med ditt ordernummer så får du ytterligare instruktioner från vår kundtjänst.

Frakt

För att returnera din produkt, bör du maila oss på [email protected] med ditt ordernummer för att få ytterligare instruktioner.

Du är ansvarig att betala dina egna fraktkostnader för retur av din produkt. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning och du inte har betalat för retur fraktkostnaderna, kommer kostnaden att dras av från återbetalningen.

Beroende på var du bor, kan tiden det tar att mottaga din utbytta produkt att variera.

Om du skickar varor till ett värde över 500 SEK, bör du överväga att använda ett spårbart fraktalternativ eller köpa fraktförsäkring. Vi kan inte garantera att vi kommer att motta din returnerade order.

Det medföljer inte spårning av försändelser med vår enkla internationella frakt, DHL Global Mail. För att kunna spåra ditt paket internationellt måste du välja Express.

Sena eller saknade återbetalningar

Om du har inte fått din återbetalning efter 5-7 bankdagar, kontrollera först ditt bankkonto igen.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, ibland kan det ta lite tid innan återbetalningen officiellt publiceras.

Sen kontaktar du din bank. Det finns ofta en viss behandlingstid innan en återbetalning bokförs.

Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning, kontakta oss på [email protected].

Jag är intresserad av ett samarbete med er, vart vänder jag mig?

Vad kul att du gillar våra produkter och vill samarbeta med oss! Skicka ett mail till [email protected] så kan vi hjälpa dig. Kom ihåg att ange ditt Instagram-konto.